Növekvő forgalom

Rutinosságot és ügyfeleink visszajelzéseit igazoló stratégia.

10+ éve együttműködő csapat

Cégünk 2001-ben alakult és azóta van jelen a romániai piacon. 2008 szeptemberében a PNO – Európa vezető, független pályázati tanácsadó cége – felvásárolta a RegioConsult Kft-t. 2011-ben a vezetőség felvásárlás útján levált a nemzetközi hálózatról, folytatva azonban munkáját a sokoldalú, pénzügyi, marketing, szociológia, politikatudományok és jog területén jártas szakemberek alkotta csapatával. Bővebben ›
A Regioconsult 2016-2017 időszakban sikeresen valósította meg A RegioConsult információs technológiai fejlesztése, informatikai eszközök beszerzése, az erdélyi közösségek érdekében című, Bethlen Gábor Alap által finanszírozott pályázatot.
 

Csapat

Ilyés Szabolcs – Executive manager RegioConsult Ilyés Szabolcs, a RegioConsult ügyvezető igazgatója, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik pályázati, befektetési és M&A tanácsadás területén, amit nemzetközi tapasztalattal gyarapított 2008-tól, a PNO Consultants romániai country manager-eként. Jelenleg az első vállalkozásának értékesítése majd egy sikeres MBO után, a RegioConsult tanácsadó céget vezeti, amely 5 irodával, 20 tanácsadóval kkv-k, nagyvállalatok, közintézmények számára bonyolít le projekteket. Diákszervezeti és civil-szervezeti háttér biztosította azt, hogy a Kolozsváron politológus-európai tanulmányok oklevéllel rendelkező, majd Angersban (Franciaország) menedzsment oklevelet szerző cégvezető, folyamatos csapatépítéssel, Erdély egyik legelismertebb tanácsadó cégét építse ki. A KMDSZ, az ErGo Egyesület, valamint az Élő Erdély Egyesület közelében szocializálódó fiatalok, most is egy erős csapatot alkotnak, amely több, mint egy vállalatban dolgozók közössége, igazi csapatként működik. Borkóstolók, sportesemények, szakmai és kulturális előadások szervezése által nem szakadt el a civil – élettől, és továbbra is aktívan figyeli a közéleti – gazdasági eseményeket.
Banu Gabriella 2002-ben végzett Kolozsváron, a BBTE Közgazdaság karán, Külkereskedelem szakon. Diákszervezeti tevékenysége után munkatapasztalatot szerzett a Kovászna Megyei Kereskedelmi Kamaránál, majd a banki szakmában, 2004 – 2008 között a BRD – GSG-nél dolgozott, mint ügyféltanácsadó, majd bankfiók vezető. 2008-ban csatlakozott a PNO csapatához, majd a RegioConsult háromszéki irodáját vezeti 2010 óta. Projektmenedzsmentben szerzett tapasztalatot elsősorban mezőgazdasági, vidékfejlesztési, ipari fejlesztési és termelési projektek területén, 2013-ban szakértőként dolgozott az Európai Források Minisztériumának, újrahasznosítható energia projektek elbírálásában, menedzsmentjében tevékenykedett. Szabadidejét aktív tevékenységgel tölti, hobbijai az alpinizmus, sziklamászás, biciklizés, sízés, vitorlázás, vagy csak egyszerűen hódol a gasztronómia és borkóstolás élvezetének.
2008-ban államvizsgázott a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának Bank és pénzügyek szakán, majd egy évvel később ugyanitt a mesteri képzést is elvégezte, Termékmarketing témakörben. Ezt követően Nemzetközi Kereskedelem és Marketing témájú képzésen vett részt a dániai IBA főiskola keretein belül másfél évig. 2011 óta dolgozik a Regional Consulting & Management Rt. sepsiszentgyörgyi irodájában, tanácsadóként. Elsősorban kis- és középvállalkozások, valamint önkormányzatok mezőgazdasági és turisztikai pályázatainak előkészítésével foglalkozik.
2008-ban diplomázott a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán a Könyvelés és Gazdasági Informatika szakon, illetve 2009-ben a Vállalkozásfejlesztési Management mesteri programon. 2008 májusa óta foglalkozik strukturális alapokból finanszírozott pályázatok előkészítésével és kivitelezésével.
Forró Lívia bel- és külföldi turizmus gazdaságtant tanult a bukaresti Román Amerikai Egyetemen 2005-2008 közötti időszakban, melyet mesterképzés követett a Bukaresti Közgazdaságtudományi Akadémián turisztikai egységek közigazgatása szakon 2008-2010 között. A mesteri képzés alatt elkezdett dolgozni ruhakereskedelemben (Disney Cactus Clone brand) ügyvezetőként, majd ezt követően a civil szférában szerzett tapasztalatokat irodavezetőként. Jelenleg tanácsadóként dolgozik a Regional Consulting & Management R.T. sepsiszentgyörgyi irodájában, munkaköréhez tartozik az ügyfelek felvilágosítása a pályázási lehetőségéről, pályázatok megírása és lebonyolítása. A munka mellett a hobbynak is szentel időt: sportol (zumba, kerékpározás, sízés), illetve aktív tagja a Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyerekek és Fiatalok egyesületének, az egyesület tevékenységei által segíti a cukorbeteg gyerekeket és ifjakat, hogy teljes életet élhessenek.
A Babes-Bolyai Tudományegyetem, Közgazdasági- és Gazdálkodástudományi Kar Bank és Pénzügy szakán végezte felsőfokú tanulmányait, amelyeket 2012-ben fejezett be. Ugyanezen egyetem Vállalati Pénzügyi Menedzsment szak hallgatója volt, mesterfokú képzésen 2012 – 2014 között. A SC Regional Consulting & Management SA tanacsadó és menedzsment vállalat tanacsadója 2014 júniusától. PNDR és POSCCE keretén belül benyújtott pályázatokkal foglalkozik.
Bende Kinga – Menedzser asszisztens 2015-től kezdődően Kinga a RegioConsult menedzser asszisztense, amely az európai alapok megpályázásában, stratégiai fejlesztésben illetve az üzleti tanácsadásban több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező tanácsadó cég. Az 1995-2001 időszakban titkárnőként dolgozott a Scantrade Romania Import Export Kft. cégnél, majd 2002-2004 között a Sanirom Kft. alkalmazottja volt. A Tehnofrig Ipari Líceum tanulója volt, ezt követően előkönyvelői diplomát szerzett. Jelenleg a RegioConsultnál betöltött szerepe mellett részt vesz az Essence Process Foundation Románia kolozsvári irodája által szervezett tevékenységekben is, amelyek a személyes fejlődéshez járulnak hozzá.
Réka Emőke Vincze – Tanácsadó