Történet

2001-től napjainkig

Történet

Cégünk 2001-ben alakult és azóta van jelen a romániai piacon. A RegioConsult fő célja az EU-s csatlakozást megelőzően a kis- és középvállalatok Európai Unióhoz való csatlakozásra történő felkészítése, a cégek tevékenységeinek hatékonyabbá tétele, valamint az európai standardokhoz való közelítése volt. Ennek elérése érdekében a cégünk magas színvonalú szolgáltatásokat kínált pályázati tanácsadás, befektetési tanácsadás, valamint humánerőforrás-fejlesztési programok területén mind külföldi, mind hazai befektetőknek.

A RegioConsult 2003-2004 folyamán kezdte el az első beruházási projektek megvalósítását, legfontosabb ügyfelei kis- és középvállalkozások voltak, de emellett együtt dolgozott nagyvállalatokkal és magyarországi nemzetközi cégekkel is. 2005-2006-ban a cég által megszerzett támogatások összértéke elérte a 10 millió eurót. A 2007-es év folyamán ez az érték megkétszereződött, így a RegioConsult az egyik legfontosabb céggé vált Romániában a pályázati tanácsadás terén. A 2001-2007-es periódusban a leadott pályázatok 96%-a volt sikeres és került megvalósításra.

2008 szeptemberében a PNO – Európa vezető, független pályázati tanácsadó cége – felvásárolta a 2001-ben alakult RegioConsult Kft-t. Így, a PNO Románia és RegioConsult eredményeit egyesítve egy, több mint 100 támogatott projektből álló portfólióval rendelkezünk. Ezek finanszírozási forrásai közé tartoznak az előcsatlakozási támogatások (Sapard, Phare, Ispa), strukturális alapok (POS DRU, POS CE, POR) és egyéb helyi, valamint európai uniós támogatások (FEADR, AFM, ANIMMC, Corvinus stb.)

2011-ben a vezetőség felvásárlás útján levált a nemzetközi hálózatról, folytatva azonban munkáját a sokoldalú, pénzügyi, marketing, szociológia, politikatudományok és jog területén jártas szakemberek alkotta csapatával. Az új jogi formát öltött, PNO partner – Regional Consulting és Management Kft. égisze alatt, csapatunk folyamatosan azonosítja és nyomon követi az összes pályázati kiírást, amely vissza nem térítendő támogatásokhoz juttatja a vállalkozásokat. Az Ön cégével együttműködésben, felhasználva tapasztalatainkat és tudásunkat, a pályázati lehetőségeket az Ön projektötleteihez és céljaihoz igazítjuk. A sikeres projektjeink összesített száma idénre elérte a 200-at.