Megbánás nélküli költségcsökkentés

A pazarlás kiszorítása felszabadító érzés lehet: alakítsa át cégét és
tekintsen erre befektetésként.

strategy_hu

Stratégiai tanácsadás

Fontos lépések

A crowdsourcing, mobile only, big data és cybersecurity szempontok egyre inkább áthatják a telekommunikációs, technológiai és pénzügyi szektort. Ez a trend látszik a feltörekvő piacokon is. Ugyanakkor a régió lelassult, tele van gazdasági és politikai problémákkal. Részletes üzleti terv elkészítésekor figyelembe vesszük a következő évekre vonatkozó előrejelzéseket, befektetők szempontjából alátámasztott, tervezett értékesítést elemzésekkel, mint például az eredménykimutatás és a cash-flow. Átnézzük a részletes pénzügyi, adózási, jogi, műszaki-kereskedelmi és működési kockázatokat is.

Elöl maradni

„Van, aki az innovációt nyugodt körülmények közt építi fel. A mi valóságunk kevésbé zökkenőmentes: az aránytalan változások sorozatában folyamatosan ki kell egyensúlyozzuk a bomlasztó kezdeményezések hatását.”

– stratégiai tanácsadás ügyfelünk

Egy reális terv

A szervezeteknek egyre nagyobb kihívásokkal szemben kell megvalósítaniuk az elképzeléseiket. A vállalati stratégia határozza meg a cég jövőképét, a hosszú távú célokat, valamint a üzlet jellegét, tevékenységi körét. Szolgáltatásaink olyan analitikus módszerekre és megközelítésre alapszanak, melyek stratégia alkotási eszközként szolgálhatnak ügyfeleink számára. A RegioConsult támogatja ügyfeleit a stratégiai változások kidolgozásában és végrehajtásában. Ennek érdekében további testreszabott megoldásokat kínálunk.

Marketingstratégia

Fejlesztési stratégia

Kockázatértékelés – kockázatelemzés

IMG_8545_hu