+40 264 594 761
+40 372 253 858

office@regioconsult.ro

400028 Cluj-Napoca
Str. Arany János nr. 19/4.

Pas cu pas

Credem în dezvoltarea durabilă, pe termen lung. Vă ajutăm să vă stabiliți și să vă atingeți obiectivele strategice.

Rezultate reale

Vă ajutăm să obțineți rezultate notabile. Sunteți pregătiți pentru progres?

Experiență și diversitate

Asigurăm o gamă completă de servicii de management de proiect, colaborând cu partenerii noștri pentru a vă ajuta cu adevărat. Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, la noi veți găsi tot ce aveți nevoie.

De ce aveți nevoie în acest moment?

Gestionarea proiectelor cu finanțare (nerambursabilă)

Vreți să demarați un nou proiect cu finanțare nerambursabilă? Vom identifica oportunitățile existente pentru compania dumneavoastră, vă vom evalua nevoile și resursele și vă vom ajuta să gestionați proiectul din faza de inițiere până la finalizarea acestuia.

mai departe
Consultanță și planificare strategică

Planificați în mod profitabil cu noi! Prin întocmirea unui plan realist, vă putem consolida semnificativ poziția pe piață! Asigurăm pregătirea strategiilor de dezvoltare corporativă și teritorială pentru dumneavoastră.

mai departe
Investiții și dezvoltare

Un loc de joacă pentru cei îndrăzneți. Cât de mult risc sunteți dispus să vă asumați pentru a investi în mod profitabil? Noi evaluăm riscurile și potențialul investițiilor dumneavoastră. Dar merită să faceți acest pas? Noi vă vom oferi din start un răspuns concret.

mai departe
Fuziuni și achiziții (M&A Services)

Știți când să spuneți nu, dar nu sunteți sigur când să spuneți da? Vă stăm la dispoziție și pentru tranzacții corporative mai complexe! Serviciile noastre de evaluare și analiză a companiilor vă garantează o evaluare realistă a companiei, vânzarea și/sau achiziția la momentul potrivit.

mai departe

O experiență de aproape
20 de ani în industrie

600
de proiecte de succes
13
angajați activi
500 de milioane de euro
în gestionarea investițiilor
Acoperire servicii în Transilvania și
(dacă este necesar)
la nivel național

Patru motive
pentru care să ne alegeți pe noi:

Seriozitate

Cu o experiență de 20 de ani, avem un motiv adevărat să spunem că știm ce facem.

Eficiență

De la înființarea companiei noastre, am fost implicați în peste 600 de proiecte de dezvoltare de succes în sectoarele turismului, agriculturii, industriei sau infrastructurii, cu proiecte în valoare de peste 500 de milioane de euro. De asemenea, avut o implicare de succes pentru numeroase proiecte de dezvoltare comunitară și de sănătate.

Rezolvarea problemelor

Tratăm fiecare problemă ca și cum ar fi a noastră.

Păstrăm legătura

Comunicarea eficientă și corectă este un factor esențial.

Procesul de lucru

Prima etapă a procesului nostru de lucru constă în evaluarea potențialului economic și a poziției pe piață a companiei. Vom rezuma nevoile și perspectivele de viitor ale companiei dumneavoastră și, după o analiză amănunțită, vom concepe un plan strategic care va fi benefic și profitabil pentru dumneavoastră și pentru compania dumneavoastră.

Ținând cont de nevoile dumneavoastră, vom pune în aplicare planul strategic propus. Vom monitoriza procesul de lucru pentru a diminua eventualele erori și pentru a soluționa în timp util orice cerințe suplimentare care pot apărea în timpul implementării.

Etapa finală a colaborării noastre constă în verificarea îndeplinirii tuturor angajamentelor și obiectivelor stabilite. Considerăm un proiect finalizat doar atunci când clientul nostru – dumneavoastră – este mulțumit.

Ce putem face pentru dumneavoastră?

Completați datele de mai jos, iar unul dintre membrii echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp.