+40 264 594 761
+40 372 253 858

office@regioconsult.ro

400028 Cluj-Napoca
Str. Arany János nr. 19/4.

Povestea noastră 

Povestea companiei noastre a început în 2001, când Fundația Civitas și câțiva tineri entuziaști și talentați au decis să realizeze un proiect de durată în contextul noii ere care urma să înceapă odată cu aderarea țării noastre la UE. În primii ani, ne-am concentrat pe sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii în vederea adaptării la standardele UE pentru a obține finanțări nerambursabile. Pentru a eficientiza activitățile clienților noștri, ne-am extins gama de servicii: am demarat proiecte de finanțare din diverse fonduri, consultanță în domeniul investițiilor și am fost implicați în programe de dezvoltare a resurselor umane pentru investitori locali și străini. 

Am asigurat consultanță în investiții majore între 2003 și 2004, în principal pentru întreprinderi mici și mijlocii. Până în 2006, compania noastră colabora cu companii locale și regionale, municipalități și ONG-uri și obținuse finanțări de peste 10 milioane de euro. Și am dublat această cifră în doar un an, cu ajutorul profesional al partenerilor noștri din Ungaria.

Astfel, compania noastră a devenit una dintre cele mai importante firme de consultanță în domeniul finanțărilor din România. În primii șapte ani, 96% dintre proiectele noastre au fost acceptate și implementate.

Din 2006, am fost implicați în evaluarea de proiecte și ajutăm întreprinderile mici să obțină fonduri de dezvoltare. 

Povestea noastră a ajuns la un nou capitol în septembrie 2008, când am fost achiziționați de PNO Grant Consulting, cea mai importantă companie independentă de consultanță în domeniul granturilor din Europa. Combinând rezultatele PNO România și RegioConsult, la sfârșitul anului ne lăudam cu un portofoliu de peste 100 de proiecte finanțate. 

Compania noastră a ajuns la forma actuală după 2011, când managementul RegioConsult printr-un MBO a reluat controlul activității, păstrând parteneriatul internațional. Sub noua formă juridică a partenerului PNO – Regional Consulting and Management RT., am continuat să oferim clienților noștri servicii profesionale și de calitate, de care puteți beneficia și dumneavoastră! Am oferit servicii de evaluare de proiecte pentru instituțiile Guvernului României, și ca evaluatori independenți am căpătat experiență și în acest domeniu. Prin proiectele de reabilitare a monumentelor istorice și prin proiectele de infrastructură suntem mândri că am contribuit la dezvoltarea regiunii.

Cu o experiență de aproape 20 de ani, un portofoliu de peste 500 de milioane de euro și o echipă serioasă, competentă, și talentată, compania noastră prestează în prezent o gamă largă de servicii de management de proiect, ajutându-i pe partenerii noștri să se dezvolte și să atragă investiții prin finanțări. Creăm o legătură de durată cu clienții noștri.

Cifra de afaceri

Ce putem face pentru dumneavoastră?

Completați datele de mai jos, iar unul dintre membrii echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp.