+40 264 594 761
+40 372 253 858

office@regioconsult.ro

400028 Kolozsvár
Arany János utca 19/4. szám

Cégünk története

Cégünk története 2001-ben indult el, amikor a Civitas Alapítvány és néhány lelkes és tehetséges fiatal eldöntötte, hogy valami maradandót alkot az új világban, ami az ország EU-hoz való csatlakozásával beköszöntött. A kezdeti években főképp kis- és középvállalatokkal az EU-s standardoknak megfelelő pályázatok elkészítésével foglalkoztunk. Ahhoz, hogy ügyfeleink tevékenységi körét minél hatékonyabbá tegyük bővítettük szolgáltatási palettánkat: pályázati, befektetési tanácsadást vállaltunk, illetve segítettünk a humánerőforrás-fejlesztési programokban hazai és külföldi befektetők számára. 

Az első komolyabb beruházásokat EU-s források segítségével 2003 és 2004 között valósítottuk meg, elsősorban a kis- és középvállalkozók számára. 2006-ra a vállalatunk már helyi és regionális cégekkel, önkormányzatokkal, civil szervezetekkel is dolgozott, aminek következtében több mint 10 millió eurós támogatást tudhattunk magunk mögött. Ezt pedig sikerült csupán egy év alatt megduplázni, felhasználva magyarországi partnereink szakmai segítségét is.

Így lett Romániában a mi cégünk a pályázati tanácsadás egyik vezérhajója. Az első hét évben leadott pályázataink 96%-a sikeres elbírálásban részesült és került megvalósításra.

2006-tól már pályázati elbírálásokban, szakmai ellenőrzésekben is részt vettünk, kisvállalatoknak segítettünk fejlesztési források biztosításában.

Történetük 2008 szeptemberében érkezett egy újabb fejezetéhez, amikor Európa vezető, független pályázati tanácsadó cége (PNO Grant Consulting) felvásárolta a vállalatunkat. Egyesítve a PNO Románia és a RegioConsult eredményeit, az év végére már több mint 100 támogatott projektből álló portfólióval büszkélkedhettünk. 

A cégünk jelenlegi formáját 2011 után nyerte el, amikor is a RegioConsult vezetői felvásárlás útján leváltak a nemzetközi hálózatról. Új jogi formát öltve, a PNO partner – Regional Consulting és Management RT. égisze alatt továbbra is folytattuk azt a professzionális és minőségi szolgáltatásnyújtást klienseinknek, amiben Önnek is része lehet!

A Román Kormány intézményeinek számos pályázati elbírálásban nyújtottunk segítséget, független szakértőként jelentős tapasztalatot halmozva fel ezen a területen is. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években számos műemlék-restaurálás és infrastrukturális fejlesztés következtében Erdély arculatának szebbé tételéhez is érdemben hozzájárultunk.

Közel 20 év tapasztalattal, egy 500 millió eurós portfólióval és egy erős, sokoldalú és tehetséges csapattal a háttérben cégünk jelenleg is számos projektmenedzsment feladatot lát el, pályázatok segítségével segítünk partnereinknek fejlesztésekben, befektetések bevonásában. Maradandót alkotunk ügyfeleinkkel.

Üzleti forgalom

Hogyan segíthetünk önnek?

Vegye fel a kapcsolatot a RegioConsult munkatársaival, és írja meg nekünk, hogy miben lehetünk a szolgálatára!