+40 264 594 761
+40 372 253 858

office@regioconsult.ro

400028 Kolozsvár
Arany János utca 19/4. szám

Munkalehetőségek

Nincs két egyforma nap a RegioConsultnál! Csapatunk képes megoldani a lehetetlent megközelítő feladatokat is, ráadásul egyszerre három városban! A 15 fős vállalkozásunk jelen van Kolozsváron, Sepsiszentgyörgyön és Székelyudvarhelyen is, de Románia szinte bármely pontján valósítunk meg projekteket.

Professzionális munkavállalás a legjobb szakemberekkel

A szakmában tevékenykedő cégek közül abban tűnünk ki a leginkább, hogy mi a problémamegoldást a több szem többet lát elven közelítjük meg. A pénzügy, marketing, szociológia, jog- és politikatudományok jeles szakemberei kiemelt odafigyeléssel foglalkoznak minden egyes ügyfelünkkel. A 20 év tapasztalat csupán hab a tortán.

Na és miért jó nálunk dolgozni?

Azt már Ön is tudja, hogy a RegioConsult az első számú vállalkozás, ha pályázati tanácsadásra, stratégiai tervezésre van szüksége vagy befektetési kérdésekben kell döntenie. Ahogyan gondját viseljük ügyfeleinknek, ugyanúgy a munkatársaink karrierépítésében is szerepet vállalunk. Cégünk kollégái egytől egyig nagyszerű szakemberek, akik a jövőben csak tovább kamatoztatják a RegioConsultnál tapasztaltakat.

Nyitott pozíciók

(JUNIOR) TANÁCSADÓ
Kolozsvár és Székelyudvarhely, Románia
Pályázati tanácsadás
Tovább 2022. július 15.

Hogyan segíthetünk önnek?

Vegye fel a kapcsolatot a RegioConsult munkatársaival, és írja meg nekünk, hogy miben lehetünk a szolgálatára!